Nyheder fra Eyda

Jule-getaway til London


Hej fra London, hvor vi lige er smuttet på en forlænget kæresteweekend her fra fredag til mandag bare Mark og jeg.

Havana hygger sig hos min mor henover weekenden, så vi har kun os selv at tænke på – og det bliver uden tvivl vildt skønt. Det er første gang jeg har tre overnatninger uden Havana og det er lige før at jeg ikke kan huske, hvordan det er at rejse uden børn – men jeg er sikker på at det her bliver rigtig godt for os. Det tegner i hvert fald godt so far, London er jo den hyggeligste juleby af dem alle.
Da vi landede i eftermiddags var der tid til at flade lidt ud på vores hotelværelse inden vi begav os ud i det smukke glimtende juleunivers. Vi bor på et Double Tree by Hilton hotel i Londons West End, som er i gå-afstand til det meste og ellers er det også ganske tæt på Holborn metrostation, så det er super nemt at komme til det meste herfra.
Hotellet har allerede imponeret mig med deres flotte juleudsmykning og med varme cookies ved velkomsten – med de to ting i orden er der altså høje point herfra!

Til aften lykkedes det os at få et bord på Sticky Mango, hvor vi fik os nogle lækre sydøst asiatiske retter, inden vi til sidst begav os ud i kulden og menneskemængderne igen. Så alt i alt en forrygende første dag, som for mit vedkommende slutter af med et langt, varmt karbad lige om lidt. Lige hvad jeg trænger til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyheder fra Eyda