Shopping og julelys i London

Anbefaling: Feya London

Der var flere af mine følgere på instagram der viste stor interesse, da jeg i går postede stories med billeder fra Feya, så hvis I også har en svaghed overfor lyserøde velour møbler, blomster hængende fra loftet og sågar spiselige blomster der pryder din absolut insta-værdige brunch, så skal I besøge Feya næste gang I er i London.

Vi besøgte den lille elegante café på 23 James Street, London W1U i går og det var virkelig besøget værd. Caféen serverer udover kaffe, kage og andre forfriskninger også All-day Brunch, som vi nød lørdag morgen inden den stod på shopping. Billederne af den flotte og virkelig lækre mad lader jeg tale for sig selv.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping og julelys i London