Anbefaling: The Locals Café London

Anbefaling: Élan Café London

Hvis I kunne lide stilen på Feya Café som jeg anbefalede i indlægget her, vil I med garanti også dåne over det feminine, blomsterunivers hos Élan Cafe. Det var så gennemført og fantastisk flot en café!
Vi holdte kaffe-og-kage-pause på caféen på 9 Market Place, Oxford Circus W1W, men gjorde tidligere på dagen også et stop ved deres sted på 48 Park Lane, hvor det dog var umuligt for os at få et bord medmindre vi lige havde to timer til at stå i kø i – og det var ikke lige vores prioritering den dag.

Men begge steder var, som jeg har forsøgt at fange på billederne her, i det flotteste lyserøde tema, med blomsterbeklædte lofter og vægge. Det fineste interiør og smukke, små dessertanretninger. Der var dog også almindelige måltider på menukortet som salater, sandwiches osv. Men jeg måtte naturligvis have mig en Rose Mega Macaron.
Tippet om endnu en super insta-friendly café i London er hermed videregivet til de af jer der har spurgt efter det på min instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: The Locals Café London