Fine kjoler til den lille julegarderobe

Jeg er gravid igen!


Jo, den er skam go’ nok. Rygtet er vidst begyndt at svirre lidt herhjemme i provinsen, da vi efterhånden har fået fortalt den glade nyhed til alle venner, familie og kollegaer, så nu må det også være tid til en officiel udmelding her på bloggen også.

Vi skal være forældre igen og Havana skal være storesøster i 2019

Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at dele nyheden med jer, for graviditeten har bestemt fyldt meget det seneste stykke tid.

I dag er jeg i 17. graviditetsuge og dermed gennem ca. 42% af graviditeten indtil nu. Jeg glæder mig til at dele mine tanker og oplevelser omkring denne graviditet med jer, for der er så mange tanker jeg går og gør mig for tiden. Glæder og bekymringer, hvordan det bliver at være mor til to og hvordan Havana reagerer på at der kommer en lille ny.

4 kommentarer

 • Natasja//BlogLiebling

  Stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det eneste rigtige med jeres smukke Havana! Hvor er det en dejlig nyhed! Stort tillykke til jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak Maja! Hun glæder sig også enormt meget til at blive storesøster 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine kjoler til den lille julegarderobe