Vores juleaften 2018

Ankommet til Jordan

Så er vi velankommet til Jordan, hvor vi landede i går eftermiddag. Vi rejser med et hold venner og deres to børn og har booket en stor lejlighed på et hotel, som vi sammen skal bo i den næste uges tid, hvor vi bare skal slappe af.

Da vi ankom til hotellet blev vi budt velkommen med en ret vild arabisk middag der kunne have spist et tredobbelt så stort selskab af. Der var virkelig meget lækkert mad!

Dagen i dag startede med morgenmad og derefter har vi været lidt rundt og se hotelområdet, været på legepladsen og ved poolen med børnene, slappet af i solen og drengene har fået trænet.

Personligt lagde jeg stærkt ud med en kraftig forstuvning af foden i morges, da jeg pludselig skvattede ned af en mindre bakke med et overset trin … Stephanie og jeg var på vej efter håndklæder til vores liggestole og pludselig lå jeg der på jorden og ømmede mig. Super Emilie, skide godt!

Min fod hævede lynhurtigt op og skiftede til de vildeste farver, som allerede har nået at ændre sig et par gange i løbet af dagen (se billedet nederst i indlægget, hvis du ikke er sart.) Burde måske finde en læge og få det undersøgt, men magter ikke lige det postyr, så tidligt på ferien. Og slet ikke, når jeg har så svært ved at gå som nu. Sååh vi må se om ikke jeg klarer den! Heldigvis er personalet her simpelthen de sødeste og der gik ikke lang tid før flere folk kom løbende og jeg blev hjulpet op og taget godt af. Er simpelthen så ærgerlig over at det er sket, og at jeg nu er blevet forsynet med en stok til støtte og bevæger mig med hastighed som en skildpadde, men vi krydser fingre for at det bliver bedre snart.

Børnene morer sig dog meget godt over at jeg nu gør en fremragende figur som “grandma shark” i sangen Baby Shark, som de tilsyneladende alle er blevet bidt af.

Selvom det gør ondt er jeg dog til trods glad for, at der ikke skete noget mere alvorligt efter sådan et fald og at jeg det meste af tiden har en liggestol inden for rækkevidde. Så det skal nok blive en god ferie alligevel er jeg sikker på.


Mit hidtil grimmeste, men samtidig mest nødvendige accessory: stokken!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores juleaften 2018