En æra er forbi: Vi giver nøglerne videre

Velkommen forår

Så er det ifølge kalenderen endelig blevet forår og tid til at hoppe i trenchcoaten og de lysere nuancer. Det bliver dog stadig med lidt lag på lag indtil foråret for alvor melder sin ankomst. Sættet her fra b.young, som jeg ambassadør for, er en perfekt afslappet kombination, der også giver plads til min voksende mave, som nu har rundet graviditetsuge 27. Jeg er helt solgt i striktrøjen med de fine farver, som er i en blød mohair blanding. Find links til de forskellige styles herunder.


Skjorte: herStrikpullover: her  / Trenchcoat: her / Jeans: her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En æra er forbi: Vi giver nøglerne videre