Graviditetsgener i 2. trimester

Dobbelt op på babybule

I dag har vi fejret barnedåb for min veninde Sarah’s lille søn Villads. Det var sådan en hyggelig dag, hvor venindegruppen inklusiv vores respektive kærester og børn var samlet, og det var virkelig skønt!
Dagens skønne lille hovedperson og hans ligeså skønne storesøster, Havanas veninde Filippa, sov sig begge yderst eksemplarisk igennem det meste af dagen, så dem nåede jeg aldrig at få taget et billede af.

Til gengæld nåede min gravide veninde Trine og jeg lige at få taget et par billeder af vores tykke maver sammen, inden det er for sent. Trine har nemlig allerede termin i morgen, mens jeg netop har passeret 31. graviditetsuge – så mon ikke det er ved at være sidste chance for at få foreviget vores babybuler sammen.

Trine og jeg har haft fornøjelsen af at følges gennem vores første graviditet og er nu også så heldige at have fornøjelsen af hinanden her anden gang og jeg glæder mig sådan til at vi kan gå på barsel sammen og nyde vores to små babydrenge.


De kommende storesøskende som stolte viser, hvor deres små lillebrødre gemmer sig. Tænk hvor heldige vi er at have to hold jævnaldrende børn – det føler jeg mig så taknemmelig over. For der er altså noget helt specielt ved at dele moderskabet med en af sine bedste veninder. Der findes et citat der lyder “Friends who bump together, stay together”, og jeg er slet ikke i tvivl om at det også gør sig gældende her.
Havana & Wilfred – de sødeste små venner, som leger så godt sammen og er så kærlige overfor hinanden. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor varm man bliver om hjertet, når/hvis begge ens egen børn udviser samme form for kærlighed overfor hinanden, som de to her gør. For jeg kan næsten ikke holde til hvor søde de er. Der er fire måneder imellem de to og der kommer der til at være omkring to måneder mellem de næste to små. Sikke hvor vi glæder os!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsgener i 2. trimester