Gravid uge 32: Fejldiagnosticeret med lussingesyge

Fine gravid styles – også til efter fødsel

Jeg begynder, med min gravide mave, efterhånden at fylde rimelig godt i landskabet og får svære og svære ved at kunne passe mit vanlige tøj, som enten ikke kan lukkes på midten eller nå hele vejen ned og efterlader mig med et bart stykke maveskind. Det er hverken særlig klædeligt eller komfortabelt, så jeg er nu begyndt at lure lidt på, hvad der findes af fint ventetøj. Jeg har gemt et par enkelte ventejeans og et par ventebukser fra min første graviditet, men det er egentlig også det eneste.
Jeg er stor tilhænger af at give det tøj jeg køber, så lang levetid som muligt, og synes derfor det ville være synd og skam, hvis det jeg købte under min graviditet, ikke ville blive brugt igen, når først babyen er ude.
Af den grund har alle de styles jeg har samlet her, det til fælles, at de også egner sig fint til brug i tiden efter graviditeten, hvor det blandt andet er praktisk med de knappede skjorter og den generelle easy access til mælkebaren. Jeg er særligt vild med den mintgrønne kjole og den hvide slå-om top, som godt kunne blive en del af sommerfavoritterne her hjemme denne sæson.
1. Hvid strik her / 2. Blomstret bluse her / 3. Mørkeblå off shoulder top med striber her / 4. Mint grøn kjole her / 5. Lyserød bluse her / 6. Slå-om top med små hjerter her / 7. Kaki grøn skjortekjole her / 8. Hvid jersey top her / 9. Rosa skjorte her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid uge 32: Fejldiagnosticeret med lussingesyge