Min første uge på barsel

Sneak peak på babyværelset

Som jeg tidligere skrev, er mit reddebygger-gen for alvor trådt i kraft og jeg er derfor også stille og roligt kommet igang med forvandlingen af mit tidligere tøjværelse. Tøjværelset, som inden længe, i stedet skal bruges som babyværelse. Jeg er dog ikke helt på plads endnu, men ret godt på vej efterhånden. Jeg mangler stadig at få hængt nogle billeder og hylder på væggene, at finde den rette natlampe og afventer levering af nogle nye gardiner, der gerne skulle være med til at skabe lidt ekstra hygge i rummet.
Min mor har i denne uge været en stor hjælp og har bl.a. fået malet endevæggen, som jeg er blevet så tilfreds med. Min far har også været forbi og sat loftslampen op. Det er så rart med lidt ekstra hjælp, så jeg ikke selv skal til at kravle rundt på stiger og anstrenge mig mere end højst nødvendigt med min tykke mave.
Her får I lige et lille smugkig på, hvordan det ser ud indtil videre og jeg har linket til det meste under billederne, og ellers må I som altid gerne spørge.
Aktivitetsbøjle af træ / Legetæppe med flæser (kan både købes som sæt og hver for sig)Min hjemmelavede countdown calender kan I finde i både drenge – og pigeudgave til selv at printe her. / Opslagstavle med klips fra IKEA.
Sengetøj, sengerand og babytæppe findes her. / Sebra sengen er arvet fra Havana og forhåbentlig går der længere tid før lillebror finder ud af at kravle over kanten, end der gjorde med hende. Perfekt opbevaring af alt det farverige legetøj i disse rummelige metalkasser. / Plads til et lille hvil i denne nuttede sofa. / Den søde og bløde jellycat dinosaur kan findes her.Mintgrøn påfugls musikuro fra Cam Cam Copenhagen / Kamera fra Søstrene Grene / Grå babynest fra BabyDan
Loftslampen kan findes her / Gulvtæppet er fra Jysk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første uge på barsel