Ole Henriksen Truth Hudplejeserie

When three becomes four

Forrige søndag mødtes Mark, Havana og jeg, kl. 08 om morgenen med dygtige fotograf Kamilla Christensen til en omgang familiefotografering i det fri.

Havana var morgenfrisk og havde fart på fra start, hvor hun susede glad rundt som en lille raket frem og tilbage mellem de høje gule blomster på den smukke rapsmark, som ligger lige i vores “baghave”.

Planen var at få foreviget nogle billeder af mig med den store mave og få fanget nogle gode øjeblikke af vores lille trekløver som familie, inden vi om lidt bliver fire i flokken. Jeg synes billederne er blevet så fantastisk flotte (hvis man godt må sige det, når man selv er en del af motivet?)

Men jeg er virkelig glad og taknemmlig for billederne og det fine resultat af de små momenter Kamilla har formået at fange gennem linsen. Jeg har også modtaget billederne i farve, som også er virkelig fine, men jeg synes klart at det sorte/hvide kan noget helt specielt. Så nu vil jeg lige dele et udpluk med jer.

Uden at blive alt for røstrømsk og sentimental her ned over tasterne, føler jeg allerede en virkelig stor glæde over de her billeder, fordi de så fint portrætterer den helt specielle tid, vi tre har haft sammen i snart 3 år inden et nyt eventyr snart begynder for os. Så jeg er sikker på at de kommer til at bringe meget glæde fremover også.

Det er vel ikke til at tage fejl af, hvor meget Havana glæder sig til at få sin lillebror ud i armene, når man ser på hendes kærlige blik og omfavnelse af maven, vel? Jeg smelter fuldkommen over det!

Tak Kamilla, for at forevige denne særlige tid med min familie og jeg!

Se også billederne Kamilla tog af Havana og jeg i juli sidste år her. 

PS. Kamilla afholder lige nu en konkurrence på Instagram på profilen @fotografkamillachristensen, hvor I har mulighed for at vinde en fotografering af jer selv eller en i holder af. Så hop endelig ind og deltag!

 

2 kommentarer

 • Emilie

  WOOOW! hvor er de fine! sikke en smuk familie I er! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak, hvor er det bare sødt skrevet 🙂 Jeg er virkelig også glad for billederne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ole Henriksen Truth Hudplejeserie