Huskeliste: Det har jeg pakket i hospitalstasken

Terminsdato

Så nåede vi terminsdatoen, og “heldigvis” havde bettemanden ikke planer om at komme ud til os i dag. Så kunne vi nemlig i stedet for være med til at fejre barnedåb for Rasmus og Trines skønne lille Zoe i ro og mag.

Det var sådan en hyggelig dag med dejlig mad og de lækreste kager, så vi har ikke lavet andet end at ligge på langs i sofaen siden vi kom hjem, helt stopmætte.

Nu starter den ægte ventetid – så send gerne lige lidt ve-vibes i min retning.

Min kjole er fra b.young, som jeg jo er stolt ambassadør for. De laver simpelthen så mange fine styles, som overrasker mig gang på gang. Denne kjole måtte jeg bare eje i farven ‘woodrose’ og den mørkegule ‘golden glow’, som jeg havde på her er jeg også stadig helt vild med. Med den bløde kvalitet og elastiske pasform fungerer de så godt her under graviditeten, men jeg ser nu også frem til at bruge dem uden babybule hen over sommeren.


Er du til mere barnedåbsindhold, så læs også disse indlæg:
Havanas dåbsfest
Barnedåbs klar
DIY Dåbsinvitationer

Pynt til barnedåb
Filippas barnedåb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Huskeliste: Det har jeg pakket i hospitalstasken