5 legitime ting at sige til en gravid og 5 andre du bør holde dig fra

Lillebror er født


Kære alle sammen,
Byd hjerteligt velkommen til vores elskede nye lillebror, som kom til verden ved en fantastisk naturlig fødsel i morges kl. 08.34 på Randers Sygehus. Med sig til verden havde han 3835 grams kropsvægt, en længde på 53 cm. og et lille ansigt, der gør os alle fuldstændig bløde om hjertet.

Jeg var fristet til at give dette indlæg den meget aktuelle titel, A Star Is Born, for det er præcis den følelse der fylder min krop lige nu. Han er på alle måder allerede en lysende lille stjerne, som jeg glæder mig til at inddrage i vores familieliv, hvor han har været så utrolig ønsket og ventet.

Havana har reageret over alt forventning og har lukket ham ind med kys og omfavnelse fra første møde og viser ham så meget kærlighed. Min lykke og stolthed har nået nye højder, når jeg ser de to sammen.

Nu vil jeg nyde min familie og glæder mig til at dele mere om livet som mor til to, når tid, lyst og overskuddet er der. Tak fordi I følger med.

Kærlig hilsen Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 legitime ting at sige til en gravid og 5 andre du bør holde dig fra