Hugo 3 uger og min første uge ‘alene’ hjemme på barsel

Havana 3 år

Så blev vores lille Havana 3 år. Tre år du!

Hvor kliché det end lyder, så må jeg alligevel tilslutte mig forældre-koret, der altid forbavser sig over at tiden flyver, at endnu et år er gået og at vores børn er blevet ældre. For det går bare lynende stærkt og der er åbenbart noget om snakken, når de kloge siger, at de bliver store inden vi får set os om.. Og hvor lød jeg lige rigtig gammel og mor-agtig dér 🙂

Nå men altså, fødselsdagen startede ud med morgenbord med gaver og sang og derefter tog vi alle fire afsted til hendes sidste dag i vuggestuen. Hun delte fødselsdagskager ud til vennerne og et par små gaver til de søde pædagoger på stuen, som både hun og vi kommer til at savne, når hun fra på mandag starter i børnehave. Vi har virkelig været heldige med den stue hun har gået på og de pædagoger hun har haft der. De har gjort så stor en forskel for at starten på institutionslivet har været en god og tryg oplevelse for hende og de har lært hende så meget gennem de sidste knap 2 år.

Hun fik en lille gave og hendes personlige bog med billeder og minder fra hendes tid på Myretuen og dem ved jeg, at vi kommer til at kigge tilbage på med stor glæde.

Da hun havde nydt sidste dag som vuggestuebarn og taget sig en god lang lur blev hun hentet og så blev der holdt fødselsdag for familien hjemme i haven i høj solskin.

Hun blev top forkælet med et hav af fine gaver fra alle hendes bedsteforældre, oldeforældre og moster. Til aften blev der grillet og hygget, så dagen sluttede med en meget glad lille pige, der træt sagde “Mor, tak for en rigtig god fødselsdag” inden hun lukkede øjnene og faldt i søvn. Og så kan man som forældre jo ikke ønske sig mere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hugo 3 uger og min første uge ‘alene’ hjemme på barsel