3 års børnefødselsdag

Hugo 1 måned

Se lige en lille basse! 1 måned gammel i dag og noget af det absolut skønneste.

Vores første uger med ham er gået så fint og han er det meste af tiden stadig et meget roligt lille gemyt, der spiser og sover præcis som han skal. Han vågner for at blive ammet 2-3 gange om natten og falder som regel hurtigt i søvn igen bagefter og jeg kan ligge ham tilbage i sin sidebed og selv sove videre. Jeg mærker dog alligvel tydeligt at trætheden har nået et nyt level, når vi når sengetid og begge børn er blevet spist af, været i bad og blevet puttet. Aftnerne kan godt gå hen og blive lidt af et show pt., så jeg har lidt et ønske om at komme til at hvile mig noget mere i løbet af dagen sammen med ham fremover, for at have energi nok til sidst på dagen.

I går formåede jeg selv at døse hen, intet mindre end to gange, under Havanas godnathistorie – og det er jo slet ikke holdbart eller fair overfor hverken hende eller mig selv. Så der skal vidst lidt mere søvn og lidt færre opgaver på barsels-to-do-listen de kommende uger.

Den sidste uges tid har Hugo sendt så mange af de der ubevidste spædbørnssmil, der ofte kommer halvt sovende i forlængelse af en amning og som lynhurtigt erstattes af et helt køligt stoneface – men I dag fik jeg dét jeg har ventet på og som gjorde mig ligeså glad og varm om hjertet, som jeg husker det fra sidst jeg havde et spædbarn: ET ÆGTE BEVIDST SMIL. Tænk sig, at han rent faktisk kan blive glad over at se mit fjollede ansigt allerede 🙂 Det må være hans første rigtige milepæl – og jeg elsker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 års børnefødselsdag