Velankommet til det franske

Nyfødt fotografering

Der er noget helt særligt ved at få foreviget de små, mens de stadig er helt nye og bare kan ligge helt fredfyldte og sove, som var de stadig i maven – og netop det, havde jeg et stort ønske om at få taget af Hugo. Så da han var fem dage gammel skrev jeg ud til mine følgere på Instagram og spurgte, hvilke fotografer de kunne anbefale i mit nærområde til den opgave. Der gik ikke lang tid før jeg blev bombarderet med beskeder fra søde mødre, der alle anbefalede mig at booke en tid hos @MissBrown Photography – og da jeg kort efter havde set nogle af hendes fine gallerier på missbrown.dk, var jeg ikke i tvivl om at det skulle være hende.

Så jeg kontaktede straks Amanda fra Miss Brown Photography med forhåbninger om, at hun havde plads i kalenderen med så kort varsel. Til min store glæde havde hun mulighed for at klemme os ind dagen efter. Så jeg det takkede jeg straks ja til.

Det viste sig, at jeg dagen efter skulle få min debut alene ude med begge børn, da Havana ikke var helt på toppen og derfor hjemme fra vuggestuen og Mark sad i møde hele dagen. Så der stod jeg alene med begge børn for første gang og så skulle vi ovenikøbet ud af døren. Det gav mig lidt sved på panden – og det var ikke kun fordi der var bagende hedt udenfor i sommervarmen.
Da vi ankom til fotostudiet blev vi taget varmt og kærligt imod af søde Amanda, som dog til gengæld blev mødt af en knap så medgørlig nybagt og meget overbeskyttende storesøster, som på ingen måde ønskede at vise hendes nye lillebror frem til en fremmed, som hun lige havde mødt. At Havana ovenikøbet havde skippet hendes vanlige middagslur i dagens anledning, gjorde ingenlunde situationen lettere, så jeg havde på fornemmelsen at det godt kunne blive lidt af en opgave, at få nogle gode billeder i kassen.

Men det modbeviste Amanda lynhurtigt med hendes store tålmodighed og rolige og forstående væsen. Jeg mistænkte hende lidt for at have magiske hænder, for hun gjorde den bette mand tryg og tilpas lige med det samme, mens jeg forsøgte at underholde Havana og dæmpe hendes “du-må-ikke-tage-min-lillebror-udbrud“. Det var tydeligt at mærke at Amanda var meget erfaren med de helt små størrelser og kendte til flere snedige søvndyssende tricks, som jeg straks bed mærke i til fremtidig brug hjemme. Det lykkedes hende endda at få foreviget begge børn på samme billede i en lille omfavnelse til min store glæde. Er de ikke bare søde sammen? Jeg var ganske enkelt imponeret over hendes dygtighed og hurtighed til at fange de gode momenter, når de endelig opstod.

Nedenfor kan I se et udpluk af de fine billeder, som endda er blevet endnu flottere end jeg turde håbe på. Jeg elsker billederne af Hugo med hans små krøllede tær, det mørke hår og ikke mindst rygdellerne!! I vil nok beskylde mig for at være en smule påvirket af, selv at have skabt ham, men hvor sød har man lige lov til at være, når man kun er seks dage gammel? Jeg synes naturligvis at han er noget af det sødeste.


Det eneste jeg blev ærgerlig over, ved at få lavet en nyfødt fotografering, er at jeg ikke kendte til Miss Brown Photography, da Havana var nyfødt. Så havde jeg med garanti booket tid hos hende dengang også. I det fine fotostudie havde hun så mange bedårende rekvisitter, strikkede kjoler, dragter, hårbånd og kyser til de små piger, som jeg ville have elsket at have billeder af Havana i. Men måske jeg engang får muligheden for sådan en fotografering, hvis der kommer en lillesøster en dag 🙂

En varm anbefaling til Amanda herfra, hvis nogen af jer ønsker fine fotos af jeres børn, hvad enten det er nyfødt, søskende/familie eller som gravid, så tag lige et kig ind forbi og lad dig inspirere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velankommet til det franske