Ude godt, men hjemme er bare bedst

Sol, strand og pluk-selv blomster

I dag har været sådan en dejlig lørdag i familiens tegn.
I fødselsdagsgave tidligere på året, gav Mark mig en årskalender med forskellige små ture og aftaler lagt ind i de forskellige måneder. Nogle af dem er familieture og andre bare for ham og jeg.
I denne weekend stod der strand og is på programmet og det blev nydt til fulde ved Udbyhøj strand, som lige nu ligger på toppen af listen over Danmarks reneste badevand. Vi kan bekræfte at vandet både var rent og klart – og en lille smule koldt. Men super hyggeligt med en lille færgehavn og så ligger det kun en lille halv times kørsel fra os.

På vejen hjem kørte vi forbi en mark med pluk-selv blomster i vejkanten, som vi standsede ved. Da begge børn lynhurtigt var faldet i søvn af alt den dejlige, friske luft, kunne jeg i ro og mag gå ud og plukke en fin lille buket hjem til.  Det var simpelthen så hyggeligt og jeg blev ret glad over bondemandens skilt, hvorpå der stod, at man var velkommen til at plukke en gratis buket, og glæde sig selv eller en man ku’ li med den. Det er da god sommer stil!


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ude godt, men hjemme er bare bedst