Min fødselsberetning: Da Hugo kom til verden (Del 2)

Forlænget weekendophold i Tyskland

Som I har kunne følge med i på min Instagram, hvis I også følger mig der, har Mark, Hugo og jeg været på en forlænget weekend i Tyskland fra i torsdags til søndag.

Opholdet var booket gennem et samarbejde jeg har haft med Deal.dk og bød på 3 nætter inklusiv halvpension (morgen og aftensmad) samt adgang til fitness, wellness, fun park og vandland på Ostsee Resort Damp, som ligger lige syd for grænsen ud mod Østersøen.

Turen var hovedsagligt tænkt som en kærestetur, men da Hugo endnu ikke er stor nok til at blive passet og stadig bliver ammet, var han heldig at komme med.

Det er dog tæt på at føles som ‘børnefri’, når vi kun har ham med, fordi han er så god til bare at tilpasse sig og som udgangspunkt bare er glad og tilfreds, når bare hans mor og de tilhørende ‘madpakker’ er inden for rækkevidde.

Havana er til gengæld blevet passet af min mor og far og har blandt andet været i sommerhus og hygget sig der, så jeg er overbevist om at hun er blevet forkælet mindst ligeså meget som vi er – hvis ikke mere.

Det var dog alligevel svært ikke at ærgre sig lidt over, at hun ikke var med, for hun ville virkelig have elsket det! Udover det åbenlyse lækre ved et resort direkte ved stranden og den hyggeligste marina, var der ponyridning, små geder, parker hvor små kaniner hoppede frit rundt, for ikke at tale om alle fine legepladser, minigolfbaner, børnedisko og jeg ved snart ikke hvad. Jo, der var selvfølgelig også den store aquapark med tilhørende kæmpe vandrutsjebaner og den store funpark med legeland og masser af sjove aktiviteter som klatrevæg, rulleskøjtebaner og skaterhal. Jeg var nok alligevel blevet forpustet, hvis hun havde været med, for så havde vi med garanti skulle storme rundt fra det ene sjove sted til det andet.

Da vi på første dagen gik rundt og så os omkring på stedet bad Mark mig til sidst lukke skuffen, fordi jeg de første tyve gange havde italesat “.. at dét dér da også lige var noget for Havana!” Så man kan sige meget, men hun var da i hvert fald med i tankerne, haha.

Vi har boet i en hytte eller et sommerhus kan man vel næsten kalde det – i hvert fald med soveværelse, børneværelse, stue og opholdsstue, køkken og bad, så plads var der nok af. Hytten var trukket tilbage i et skovområde få meter fra stranden, som gjorde det helt perfekt ift. at kunne nyde solen på vores terrasse, mens Hugo sov en lur i barnevognen i haven. På den front kunne det nærmest ikke have været bedre i forhold til det praktiske med en baby. Så det var virkelig fint til vores behov i stedet for de almindelige ellers fine hotelværelser, som også var på stedet.
Dagene gik med gåture, at ligge på stranden, en tur i badelandet, en enkelt træning for Marks vedkommende, mens jeg spiste magnum is i solen og et kig forbi det ret gennemførte vikingemarked, som blev afholdt lørdag og søndag. Her kommer lige lidt stemningsbilleder fra turen og der sniger sig vidst også et par billeder ind fra den lækre morgenbuffet.


Hugos første svømmetur i dejligt opvarmet babybassin. Han nød det til fulde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsberetning: Da Hugo kom til verden (Del 2)