En drøm om bedre nætter

Hugos 1st Birthday

Så blev vores lille Hugo-basse 1 år. Ét år i dag simpelthen! Dagene, ugerne og månederne føltes som værende fløjet forbi med raketfart og det samme er hans udvikling. Det er så vanvittigt, hvor meget der er sket og hvor meget personlighed, der er blevet stoppet ind i den lille vidunderlige, buttede krop på så relativt kort tid. Han er den gladeste lille dreng fuld af fart og spillopper og uden tvivl den dejligste lillebror, vi kan forestille os! Han møder alle med et smil og hopper stadig ivrigt og imponerende hurtigt rundt på numsen i hele huset og jagter bolde, biler og alt andet der kan bevæge sig. Han udnytter alle muligheder for at smage på jorden fra mine planter, elsker at hive alt ud af skuffer og skabe og råber utålmodigt på mig, hvis maden ikke serveres hurtigt nok. Præcis som en 1-årig opfører sig, som jeg husker det 🙂

Hans fødselsdag startede med sang og gaver omkring morgenbordet og til eftermiddag og aften fejrede vi ham med vores nærmeste familie hos min mor. Det var en dejlig dag og skønt at være genforenet med min mormor og morfar og børnenes oldeforældre, som vi jo har været isoleret fra i denne Corona-tid. Nu vil jeg gå ind og putte mig ved siden af min 1-årige dreng, der er faldet omkuld i min seng efter en skøn dag med fest og farver. Stort tillykke lille skat – mor elsker dig!

Her er lidt billeder fra dagen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drøm om bedre nætter