Hugos 1st Birthday

Summer moments

I forrige uge var børnene og jeg afsted i naturen for at få foreviget nogle fine øjeblikke sammen med Dóra fra adorablephoto.dk, som jeg kender gennem min mødregruppe.
Jeg synes billederne er blevet så fine og jeg vil derfor lige tippe jer om, at hun i øjeblikket tilbyder -50% rabat på udendørs fotosessions inkl. 20 digitale billeder – så tøv endelig ikke med at booke hende, hvis I bor i eller omkring Randers og ønsker at få taget nogle nye billeder af familien eller børnene.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hugos 1st Birthday