Summer moments

På tur i valmuemarken

Jeg skrev på Instagram og spurgte om, hvem der kunne holde sig fra at snige sig en tur ud i de smukke røde valmuemarker, der står så fint og blomstrer netop nu. Svaret var i hvert fald ikke mig! JEG. MÅTTE. STOPPE. DEN. BIL. 😀
Jeg synes de er så idylliske og har en ægte vibe af god, gammeldags, dansk sommer – så jeg var selvsagt nødt til at få foreviget et par billeder derude med børnene. Her er lige en håndfuld af billederne direkte fra kamerarullen.

Håber I nyder weekenden, trods den halvgrå overskyede himmel, der har præget vejret det meste af dagen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer moments