Nøgleordet bag min tilgang til en sund livsstil er Balance. Jeg mener at vi som individer skal have lov at leve det ene liv vi har fået skænket, men med en naturlig omtanke og med henblik på at passe på vores krop.

Det skal først og fremmest være sjovt at træne. Så det handler for mig om at finde den metode, der passer til lige netop dig. Den træningsmetode, som gør at du finder glæden ved at være aktiv og bruge og bevæge din krop på daglig basis.

Jeg lægger stor vægt på at udvikle en kostplan som tager udgangspunkt i din hverdag, hvad du kan lide af mad og hvor mange gange i løbet af dagen, det er mest optimalt for dig at spise.
Med for mange dårlige kostvaner, vil der naturligt være nogle grundparametre, som du vil være nødt til at gå på kompromis med. Men jeg er hverken fanatisk eller religiøs omkring nogen kostprincipper. For mig handler det om at justere på mængderne og spise helt almindeligt mad med sund fornuft. Dette vil jeg naturligvis lære dig om hvad indebærer under et eventuelt forløb.

Ligeledes har jeg stort fokus på at være målrettet og har derfor jævnlige opfølgninger med mine klienter, for at sikre at vi altid er på rette kurs og når vores delmål frem mod det endelige slutresultat.

Jeg er EHFA certificeret Fitness Instruktør og Personlig Træner ved Fitness Institute fra Oktober 2015. Derudover er jeg uddannet TRX Suspension Trainer fra ActiveAid i februar 2016.
Jeg har flere spændende kurser og uddannelser planlagt i fremtiden, for fortsat at kunne udvikle og dygtiggøre mig inden for det område som jeg er så passioneret omkring, nemlig kost og træning.