Bloggen her blev etableret tilbage i 2012, hvor jeg oprindeligt startede den som en rejseblog, da jeg var på backpackrejse i Asien og Indonesien. Siden da udviklede den sig til en livsstilsblog og har fulgt mig i tykt og tyndt lige siden og omhandler alt hvad jeg oplever og lader mig inspirere af i hverdagen.

Jeg deler skriblerier og billeder fra min hverdag indenfor alt fra familieliv, træning, mode, rejser, skønhed, boligindretning og mere der i mellem.

Til dagligt er jeg først og fremmest mor til vores datter Havana på 1,5 år og arbejder derudover som selvstændig personlig træner og kostvejleder i Fitness Studiet i Randers.

Jeg er uddannet grafisk designer og driver sideløbende med blog og træning også smykkevirksomheden havanajewels.dk (instagram: @havanajewels) som blev grundlagt i 2016. 

Alle billeder på emiliejacqueline.dk er mine egne, med mindre andet er angivet, derfor forventer jeg at du spørger om en skriftlig tilladelse for at få lov at anvende nogle af mine billeder i kommerciel – eller anden sammenhæng.
Samarbejspartnere