Emilie Jacqueline Carøe; 25 årig østjyde med hang til at fotografere sådan cirka alt der foregår i mit liv og dele det med dem der har lyst til at se med.

Bloggen har eksisteret siden 2012, hvor jeg oprindeligt startede den som en rejseblog, da jeg var på backpackrejse i Asien og Indonesien. Siden da udviklede den sig til en livsstilsblog og har fulgt mig i tykt og tyndt lige siden.
Jeg deler skriblerier og billeder fra min hverdag og alt det jeg lader mig inspirere af, herunder træning, mode, boligindretning og rejser. 

På nuværende tidspunkt er jeg på barsel med min datter Havana fra juni 2016, hvilket er den naturlige grund til, at der har sneget sig en del babyrelaterede indlæg ind siden hendes ankomst i mit liv.
Sideløbende med min barsel er jeg ved at færdiggøre min uddannelse som Grafisk Design Teknolog på UCN i Aalborg.

Når min barsel slutter og mit studie er færdiggjort til juni 2017, vender jeg tilbage til mit arbejde som Personlig Træner i Fitness Studiet, hvor jeg primært beskæftiger mig med træning af kvinder.

Fitness Studiet, som min kæreste Mark og jeg sammen åbnede i januar 2014, består af tre centre alle beliggende i Randers, hvor vi også bor sammen.

Udover træningsdelen, driver jeg min egen smykkeshop med unikke håndlavede smykker til både voksne og børn. I er mere end velkommen til at besøge den på havanajewels.dk og på instagram under @havanajewels.

Alle billeder på emiliejacqueline.dk er mine egne, med mindre andet er angivet, derfor forventer jeg at du spørger om en skriftlig tilladelse for at få lov at anvende nogle af mine billeder i kommerciel – eller anden sammenhæng.
Samarbejspartnere