Velkommen til og tak fordi du har fundet vej her til mit blog.

Universet her tager udgangspunkt i mit liv og hverdag som 27 årig mor til to; Havana fra juni 2016 og Hugo fra juni 2019, som jeg har bragt til verden sammen med Mark.

For tiden er jeg på barsel med vores mindste mand og du kan derfor forvente at finde en del børne/familie relaterede emner her på domænet. Når jeg indimellem zoomer ud af barselsboblen kan jeg også godt lide at beskæftige mig med blandt andet boligindretning, personlig stil, bevægelse og træning samt madlavning og rejser. Alt sammen noget jeg glædeligt deler med jer og håber I kan lade jer inspirere af.

Jeg er uddannet Personlig Træner og Kostvejleder, hvilket jeg har arbejdet som siden 2015. Jeg har også uddannet mig som Grafisk Designer og har en lille smykkevirksomhed ved navn @Havanajewels, som I er velkommen til at besøge på instagram.

Alle billeder på emiliejacqueline.dk er mine egne, med mindre andet er angivet, derfor forventer jeg at du spørger om en skriftlig tilladelse for at få lov at anvende nogle af mine billeder i kommerciel – eller anden sammenhæng.