Hej og velkommen til mit lille blogunivers her på emiliejacqueline.dk

Jeg er en 27-årig Østjyde bosat i Randers, hvorfra jeg blogger om stort og småt fra min hverdag og mit liv helt generelt. Bloggens historie stammer tilbage fra 2012, hvor den oprindeligt blev startet som en rejseblog i forbindelse med en lang backpack rejse i Asien og Indonesien, og jeg har ikke kunne slippe den siden. Med tiden er bloggen gået mere over i kategorien som en “Livsstilsblog”, hvor jeg deler ud omkring emner omkring livet som mor, min træning og aktive livsstil, boligindretning, mode, skønhed og alverdens ting derimellem.

Jeg interesserer mig for rigtig mange ting og føler mig enormt priviligeret over at kunne få lov til at arbejde med forskellige sider af mig selv i hverdagen, som jeg arbejder benhårdt til at få til at gå op i en højere enhed.. Udover at drive bloggen her, arbejder jeg som Personlig Træner og kostvejleder i Fitness Studiet Randers. Min primære gruppe af klienter er kvinder og i særdeleshed mødre og gravide, som jeg både tilbyder personlig træning samt gruppeforløb, som på mine Mor-Barn hold “Fit Efter Fødsel”.

Udover at bevæge mig og være aktiv har jeg også en stor passion for at være kreativ med mine hænder, hvor af min smykkekollektion Havana Jewels er udsprunget fra. HavanaJewels.dk blev grundlagt i 2016, hvor jeg var på barsel med min lille datter, som mærket også er opkaldt efter. I kan finde min side på instagram her @havanajewels.

Når jeg ikke er beskæftiget med træning eller i smykkeværkstedet elsker jeg at udtrykke mig visuelt og kreativt her på bloggen og gøre brug af mine evner som Grafisk Designer. Jeg sætter enormt stor pris på friheden i min hverdag, som gør at jeg kan beskæftige mig med de ting jeg holder aller mest af.

Privat danner jeg par med Mark som jeg har været sammen med siden 2011. Sammen har vi vores datter Havana fra juni 2016, som er det ultimativt bedste i mit liv, og som jeg stræber efter at tilbringe så meget tid med som overhovedet muligt.

Alle billeder på emiliejacqueline.dk er mine egne, med mindre andet er angivet, derfor forventer jeg at du spørger om en skriftlig tilladelse for at få lov at anvende nogle af mine billeder i kommerciel – eller anden sammenhæng.
Samarbejspartnere