Næste 8 ugers forløb starter: onsdag d. 16. august 2017, kl. 10-11 
Sted: 
Fitness Studiet, Haraldsvej 60, 8960 Randers SØ
Fællestræninger for dette forløb: 
16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9, 20/9, 27/9 og 4/10
(Ugentlig personlig træning aftales individuelt)
Tilmelding: 
på mail til kontakt@emiliejacqueline.dk senest mandag d. 14/8-17
Pris for deltagelse: 4000 kr.
power-mom-photo
Nu kan du tage mødregruppen og barselshyggen til et nyt niveau og gøre noget godt for dig selv, mens du er sammen med din fantastiske baby. Power Mom er holdet for dig der for nylig har født, har været til din 8 ugers undersøgelse hos lægen og har fået ok for at genoptage træningen med henblik på, at styrke din krop efter graviditet og fødsel.

På holdet får du det bedste fra to verdner idet du både får fællesskab, sparring og sjove stunder med mødre på samme stadig som dig og samtidig får du personlig træning med Emilie Jacqueline 1 gang om ugen, hvor det kun er dig, din krop og naturligvis din baby der er i fokus. Baby er naturligvis velkommen til både fællestræning og personlig træning og det er ligeledes muligt at have baby til at sove i barnevognen inde eller ude, mens vi træner.

Holdet varer i 8 uger, hvor intensiteten gradvist øges i takt med at deltagerne bliver stærkere.
Der vil være stort fokus på genoptræning af kernemuskulaturen og bækkenbunden og deltagerne vil gå fra holdet med viden og redskaber til effektiv og hensigtsmæssig træning og bevægelse i hverdagen.

Udover træning får du i dette forløb ligeledes kostvejledning med hensyn til din hverdag på barsel og dit personlige udgangspunkt.
Før under og efter forløbet foretages der InBody scanninger af hver deltager for at få et unikt indblik i kroppens fysiske form og tilstand. Her får hver deltager nøjagtig viden om egen muskelsammensætning, fedtlagning samt væsketilstand.
Vi foretager tilmed 6-punkts centimetermålinger samt før og efter billeder ved start og igen ved slutningen af forløbet.