Mit første blogindlæg :-)

Mit første blogindlæg :-)

Hej til jer alle!


Vores eventyr startede nu for små 18 dage siden, og der må siges at have været fuld fart på fra dag et. 
Nu har jeg så endelig fundet tid (og wifi-forbindelse) til at kunne oprette en blog, både for vores egen skyld, for at føre en slags dagbog, men mest af alt så jer derhjemme, der skulle have interesse, løbende også kan følge lidt med i, hvad vi oplever på vores backpacker-eventyr i Sydøstasien ;o) 

Jeg har oplevelser fra en masse dage (og billeder ikke mindst) at skulle indhente, så det er vist bare at starte fra en ende af. Fremover vil jeg forsøge at holde bloggen opdateret lidt oftere, men nu må vi se, hvor god jeg bliver til det 🙂

Enjoy!


/Emilie5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit første blogindlæg :-)