Regnvejrs-date med en hot babe

Studiestart

Tillykke til alle jer, der i dag er blevet optaget på drømmestudiet 🙂

Der lå også et brev i min postkasse med tilbud om studieplads på Aarhus Universitet på International virksomhedskommunikation, engelsk-spansk, som jeg dog har valgt at afslå.

I stedet for starter jeg på handelskolen i Randers til august, hvor jeg supplerer min studentereksamen op med en hgs (hg for studenter) som altså kun tager 12 uger, og dermed skulle jeg gerne være færdig til november og klar til mere rejseeventyr til vinter 😀
Og så må jeg se hvad tilværelsen byder på derefter. Jeg glæder mig i hvert fald!


6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnvejrs-date med en hot babe