Mit nye look

Tuesday in Sønderbronx

Sikke en dejlig tirsdag jeg har haft i dag! 
Jeg tog til Sønderborg i morges for at besøge min skønne veninde Benedikte, som for nylig er flyttet længere syd på for at studere kinesisk på Syddansk Universitet. Hun viste mig rundt på uni og derefter besøgte vi hendes nye super flotte og hyggelige hjem. Derefter fik vi os en god frokost og en dejlig sludder i en hyggelig atmosfære på café Ib Rehne Cairo 🙂

Det er lidt specielt at hun pludselig er flyttet “langt” væk, når man er vant til at se hinanden flere gange ugentligt, men når man er top motiveret for at besøge hinanden hver i sær, er flere kilometers afstand jo ubetydeligt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye look