Bloglovin'

En heldig kartoffel

Jeg erfarede i går aftes at julen tilsyneladende falder tidligt i år. 
Da jeg ville ligge mig til at sove var der en hård pakke under min hovedpude. 
Marks første kommentar var, med et meget uskyldigt ansigtsudtryk: “Der må være nisser tilstede her i huset, for det der kender jeg ikke noget til” og straks var jeg klar over hvad der foregik! 😛 
Under puden lå en fantastisk gave og ventede på mig: En splinter ny iPhone 5 i hvid. JUBII.Glæder mig sindsygt til at nørde med den!
Jeg må altså have gjort noget rigtigt, for han forkæler mig sandelig, gør han! Stadig ingen tvivl – jeg er i besiddelse af verdens bedste kæreste <3 Nogen gange er jeg altså den heldigste jeg kender.


.. Så jeg har en lille efterspørgsel til mine søde læsere: Kender I nogle webshops eller butikker der sælger idiot-sikrede covers til iphone 5? Altså covers der går ind over skærmen, så jeg ikke står med en smadret telefon inden der er gået en uge? 🙂
Det er virkelig en nødvendighed for mig, da jeg har tabt min nuværende iphone uendeligt mange gange, men uden der er sket noget som helst pga. det praktiske-men-ikke-særlig-trendy-cover den har. 
Det er da lykken at kunne tabe den ned af trapper fra 2. etage i fitnesscenteret, hvorefter man I slowmotion kan samle den op med hjertet siddende i halsen, og ånde lettet op når coveret igen har reddet lille tele 😀 hæhæ. 
Så tips modtages med kyshånd, så ny iphone kan forblive intakt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'