Om snegle der vokser på overlæben ...

Today I’m wearing ..

Pandebåndet jeg modtog fra Erbs & Bjerke for længe siden, men som jeg slet ikke har fået vist jer endnu. Det er super fint og varmer dejligt ørene her i den kolde vintertid :o) 
Her til eftermiddag har jeg besøgt min mormor og morfar og sammen har vi været til julelagersalg, hvilket jeg vist bliver nødt til at besøge igen i morgen 🙂 Om et par timer og resten af natten skal der julehygges bag baren på daisy med en masse dejlige mennesker. Måske ses vi? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om snegle der vokser på overlæben ...