âś•
Meeting Nik & Jay

Lille Juleaften


Hej søde læsere 🙂
Nu er julen jo lige om hjørnet, kan I holde spændingen ud? Jeg synes virkelig december-dagene er fløjet afsted og nu er det pludselig nu
I aften skal vi holde lille juleaften hos min mor og i morgen fejrer vi jul med min far 🙂 Jeg glæder mig helt vildt til familiehygge, god mad og selvfølgelig at give og få lidt julegaver :o) Desuden er det jo smadder hyggeligt at sneen har lagt sig her i Randers igen – det er lige prikken over i’et 🙂

Jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig 4. søndag i advent og Lille Juleaften og derudover sige tusind tak fordi I læser med herinde 🙂

Kærlig julehilsen fra Emilie


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meeting Nik & Jay