Protein banan muffins

Dagens Juice: Sommer i et glas

Når det danske vejr ikke ligefrem indbyder til sommerstemning lige pt, er min juice det eneste der får mine tanker hen på sol & sommer. Denne farverige juice er en af mine favoritter og den jeg laver mest for tiden. Jeg har garanteret vist jer den før, men til de af jer, der skulle have glemt det, kommer den altså igen 🙂 
Den er simpel, frisk, flot og bedst af alt så smager den skønt!

Ingedienser:
5 røde æbler, 5 gulerødder, 1/2 citron med skræl, 1 rødbede, 1 cm. ingefær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein banan muffins