New Necklace

Workout

 Trods stride tømmermænd fra nattens vilde strabadser fik jeg alligevel taget mig sammen til en tur i fitness centeret i dag. I dag kunne jeg ellers tælle dag 10 uden træning pga. ferien, så det var helt skønt at komme i gang igen. Jeg synes at det er en dejlig fornemmelse når kroppen savner at blive brugt – og så få det gjort. Selvom der var udmærkede træningsfaciliteter mens vi var i Afrika, traf jeg et bevidst valg om at lade træningstankerne blive hjemme og nyde ferien fuldt ud og få slappet af og stresset heeelt ned. Det var en fornøjelse at kunne gøre det uden at få dårlig samvittighed – dog blev det til en enkelt løbetur på stranden, da jeg en af dagene fik lidt for meget uro i bentøjet ;o) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Necklace