âś•
Lørdag i studenterugen

Mango-Ananas Smoothie

En smoothie-kobination lavet af to af mine favorit sommerfrugter: Mango og ananas. Derudover har jeg tilsat lidt Cheasey yoghurt 0,1% med appelsin, ananas og mango smag, mums lige den ekstra energi jeg har brug for 🙂 

Efter en suveræn diskovagt lørdag nat gik turen direkte søndag morgen afsted mod sommerhus med de kære diskofolk og i morgen (meget) tidlig går turen afsted til Fashion Week i Berlin med mit arbejde. Så jeg må hellere få pakket og hoppe i seng, så jeg kan være nogenlunde frisk til et par spændende dage. Mangler trods alt at få indhentet lidt søvn 🙂
Husk i øvrigt at I stadig kan nå at tilmelde jer min konkurrence om en håndfuld fine neglelakker her – jeg trækker en vinder sidst på ugen, når jeg er hjemme igen 🙂
Ha’ det godt så længe.

Kh. Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i studenterugen