Rødbede Kick

I made it!

Dette bliver den sidste juice-opskrift jeg deler med jer i denne omgang. Efter at have forsøgt med 5-6 forskellige opskrifter dagligt i 3 dage, vil jeg efterhånden mene at Joe and his Fucking Juice godt kan gå hjem og lægge sig – jeg har fandme styr på mit shit nu 😛 haha.
Udfordringen toppede lige i går aftes, da vi var en tur i biografen med to hold venner og måtte takke nej til den sædvanlige giga-slikpose. Men vi klarede den og jeg er faktisk lidt stolt af at have udholdt juice-kuren hele 3 døgn. Jeg krydser fingre for at jeg er blevet godt rengjort indvendig nu 😉

Om lidt bliver jeg hentet og så står den på tøsetur og forlænget weekend til Skagen med mine tre skønne veninder, det har jeg virkelig set frem til <3

Denne krabat indeholder:
1 appelsin, 1 banan, 1/2 citrus, 1/4 mango, 1 æble, 2 spsk. kvalitetsolie, isterninger, toppet med hørfrø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbede Kick