âś•
Share a Little Happiness

Todays

“30 Dages Udfordring – Dag 10”
Et billede af mig selv taget i dag
Hej bloggen 🙂
Dagens billede er så ‘friskt’ som det overhovedet kan være. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og om lidt skal jeg mødes med nogle søde piger i byen for at spise og derefter skal vi i biografen og se “Kvinden i buret”. Jeg har hørt godt om filmen, så jeg glæder mig til at se den og til at nyde det gode selskab.

Som I måske kan se på billedet er mit hår blevet en del lysere efter 10 dage i solen (dog hovedsagligt i toppen), men det passer mig faktisk ok pt. at det lidt har sit eget liv – så behøver jeg ikke selv gøre så meget for at vedligeholde farven. Det er smart!

I ønskes en god weekend herfra! 
Hilsen E.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Share a Little Happiness