Two looks I like

Tonight

Hej blog. I aften skal jeg til kollega-fest med alle de søde diskofolk. Jeg har en ny kjole på fra Zara som jeg købte i lufthavnen på vej hjem fra ferien. Jeg kan rigtig godt lide den fine krave og mønsteret i stoffet :)Hvad synes I om den? Stilleterne er gamle og fra Bakers og uret er Michael Kors.

God lørdag aften!

Kh. Emilie

8 kommentarer

 • Anonymous

  Den kjole er bare SÅ fin! Hvordan er stoffet? Tyndt eller tykt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Flot kjole og flot hår. Hvordan og med hvad har du stylet det her?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej E
  Kjolen er uden tvivl en godte, som jeg også bare må/SKAL eje 😉
  Hvilken str. har du købt kjolen i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den forstår jeg godt du købte, hold nu op hvor er den flot! Mønsteret er jo helt vildt fint 🙂

  Jeg kom til at tænke på om du tager sol eller bruger selv-bruner? Er klar over at størstedelen af din nuværende farve nok stammer fra jeres ferie, men har indtrykket af at du altid har en lækker farve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg er også helt vildt glad for den! 🙂

   Nej jeg tager ikke kunstigt sol eller bruger selvbruner. Håber min ferie-tan kan holde ved lidt endnu, så jeg ikke bliver vinterbleg så hurtigt 🙂

   Hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two looks I like