âś•
Tonight

What I love most about my home is who I share it with

“30 Dages Udfordring” – Dag 15
Mit værelse/lejlighed

Det er blevet tid til at vise jer lidt fra min lejlighed 🙂 
Jeg har valgt at vise jer nogle billeder fra vores spisestue som er et af mine favorit rum fordi der kommer et fint lysindfald fra altandøren, hvilket jeg godt kan lide. Lad mig endelig høre hvad i synes eller hvis I har nogle spørgsmål 🙂

Kh. Emilie

2 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Emilie!
  Virkelig dejlig og inspirerende blog, som bliver læst dagligt 🙂
  Synes det kunne være fedt med et indlæg, hvor vi får lidt mere af din lejlighed at se. Kunne være fedt med nogle billeder af rummene som helhed og ikke kun de fine detaljer, hvis du forstår? 🙂

  Forsæt god dag 🙂

  Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar
  • Hej 🙂

   Dejligt du læser med, det er jeg glad for!

   Jeg går lige nu og pusler lidt med nogle tanker omkring et indretningsprojekt herhjemme, så det vil jeg da super gerne vise frem hvis det bliver til noget. Forstår udmærket godt hvad du mener, så tak for din kommentar 🙂

   Rigtig god dag til dig også.

   Vh. Emilie

   Siden  ·  Svar pĂĄ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tonight