âś•
AARGH!

New In


Det er vist efterhånden længe siden jeg har vist jer nogle af mine seneste køb. Denne fine top fra Gina Tricot tiggede i sidste weekend om at komme med hjem og blive en del af min garderobe – og det blev den 🙂
Jeg forestiller mig at indvie den i aften, når jeg skal til julefrokost. 
Inden da, skal jeg dog lige en tur forbi til en gang boksetræning og efterfølgende hjem at julehygge hos min mor. Er det ikke vildt at vi allerede skriver den 1. dec. i morgen? Jeg har svært ved at forholde mig til at tiden flyver sådan afsted. Er det mon fordi man er blevet gammel eller er det bare fordi man har det godt?

God lørdag derude 🙂

Hilsen Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AARGH!