Nye yndlings sweatpants

Jeg vil lige dele et tip med jer om mine nye sweatpants, som jeg har været så heldig at få foræret af nü by staff-woman. Bukserne er fra butikkens nye Luxury serie, som er henvendt til den aktive kvinde der ønsker at være afslappet og samtidig smart klædt på farten, hvad enten det er når man skal rejse eller blot slappe af i hyggetøjet derhjemme. Jeg bruger allerede også mine i trænings øjemed bl.a. til dance og når jeg er på arbejde i receptionen. De er for bare dejlige 🙂
Kig forbi den fine butik i Brødregade 28, 8900 Randers eller se det lækre udvalg på hjemmesiden her.

Sponsoreret indlæg med udtryk for egen mening

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit