Nye yndlings sweatpants

På skolebænken

Hello derude 🙂

Denne uge er jeg igen på skolebænken på Aarhus Købmandsskole. Dette forløb omhandler “Personligt Salg” med hovedfokus på en DiSC-profil, som vi fik lavet igår. 

Jeg synes at det er vildt interessant at få et dybere indblik i egen adfærd, professionelt såvel som personligt. Mit resultat ramte overraskende meget plet og giver mig pludselig en bedre forståelse af min egen reaktion i bestemte situationer.

Jeg elsker at lære mig selv bedre at kende og synes de forskellige redskaber i forhold til kommunikation og konflikter er vildt interessante! Er der nogen af Jer, der har fået lavet en DiSC-profil, og har fundet det nyttigt? 🙂

Senere i dag, står den på arbejde i Fitness Studiet efterfulgt af en solid ryg – og bicepstræning. Det glæder jeg mig til!

Håber at I får en dejlig tirsdag 🙂 
Hilsen Emilie
Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye yndlings sweatpants