Ready to change!

Endelig! 😀
I dag startede jeg for alvor på mit tre måneders forløb med personlig træner, Thomas Asp Laursen i Fitness Studiet, som indeholder et 3-split styrkeprogram samt kostplan, som gerne skulle resultere i en bedre fysisk og psykisk udgave af mig 🙂
 Vi trænede sammen i torsdags og her til morgen og jeg er allerede overbevist om, at han er den rigtige til at hjælpe mig til med at nå mine mål. Han presser mig helt vanvittigt og er benhård på den gode måde. I dag, fire dage efter første træning, er jeg stadig totalt øm i musklerne, så det er tydeligt at han arbejder anderledes, end hvad jeg selv plejer med min styrketræning. 
Jeg glæder mig helt vildt og føler mig bare SÅ klar! Jæææi det bliver godt! 😀

6 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Emilie,

  Hvad er prisen på sådan et forløb med personlig træner? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det forløb jeg har med Thomas koster 13.000 kr., men priserne på Fitness Studiets’ personlige trænere varierer alt efter længde og omfang 🙂

   Vh. Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kan du ikke lægge fortælle om dit nye træningsprogram som et blogindlæg? Hvad er dine mål med træningen, og hvordan ser din drømmekrop ud? Tak for en inspirerende blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina

   Tak for din kommentar og fordi du læser med 🙂

   Jo jeg vil smadder gerne uddybe mit projekt lidt og give jer lidt med herinde også – så jeg smider nok et indlæg om det inden for den næste uges tid 🙂

   Kh. Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er han kun tilknyttet jeres center, eller kommer han ud til kunder? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday tunes