Åbent Hus i Fitness Studiet denne weekend

Rejsefeber!


Der er pt. gået rejsefeber i den herhjemme og jeg har indtil nu brugt hele min aften på at bladre diverse rejsebøger og inspirationssider igennem på nettet for at finde ud af hvor årets sommerferie skal gå hen. Min søster og jeg forærede min mor en tøsetur til London i fødselsdagsgave forleden dag, så nu har vi lige fået booket fly og hotel dertil. Det bliver med garanti rigtig hyggeligt og super spændende, når min mor skal overvinde hendes flyskræk igen 🙂
Har I søde læsere besøgt nogle helt fantastiske rejsemål, som I kan anbefale vil jeg SÅ gerne høre om det. Elsker at opleve steder jeg ikke har besøgt før! Så skriv, skriv, skriv 🙂

Kh. Emilie

2 kommentarer

  • Anonymous

    Den dominikanske republik eller Dubai skulle virkelig være steder, der er værd at opleve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åbent Hus i Fitness Studiet denne weekend