Outfit: 21.03.2014

Pink workout

Et par små-sweaty billeder efter træningen i morges inden job. I dag stod den på skulder, læg og intervaltræning på løbebåndet, mens Thomas svingede pisken og endnu engang pressede mig til mit yderste. Det er en skøn følelse i kroppen at tage afsted på arbejde med god samvittighed og ømme muskler. Komplet vanedannende fornemmelse, elsker det! 😀

Desuden har jeg i dag fået afvide, at der i løbet af det næste stykke tid, skal træffes nogle temmelig vigtige beslutninger for fremtiden. Men det kigger jeg lige ind forbi og fortæller om på et senere tidspunkt 🙂

Sov godt! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: 21.03.2014