Trust your Journey

Tre sæt til træning i sommervarmen

Kan I holde ud til at træne her i sommervarmen? For mit vedkommende har jeg allerede fået varmen inden jeg overhovedet er gået igang med min opvarmning, så tøjet skal udover at være smart, også være funktionelt og minimalt. Efter min mening opfylder disse tre sæt fra Nike alle disse krav. Herhjemme træner jeg dog sjældent i en lignende mundering, med mindre at der er så fantastisk godt vejr som der er lige pt. Ellers er det mest hvis jeg er på ferie i udlandet –  Men behageligt er det i hvert fald med lidt luft til mave og ryg undervejs 🙂

2 kommentarer

 • Super lækre sæt, du frister min konto virkelig meget 😉 Jeg leder selv efter de perfekte træningsshorts, så dette tip kommer faktisk ret perfekt 😀 Og så er Nike bare altid en vinder i forhold til design 🙂

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha undskyld (og alligevel ikke undskyld) ;-))
   Men ja, jeg er så enig, lækre sæt og lækker kvalitet – så er spørgsmålet bare hvilken/hvilke farver man skal vælge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trust your Journey