If Money Was No Object

Birthday Boy

I dag skal der lyde et højt hurra for min lille skat, Coco. Han fylder nemlig 7 år i dag, så nu er han snart en stor dreng 😀
Indtil nu er han blevet forkælet med en lang gåtur i skoven, et dejligt bad, leverpostejsmadder og nye kødben. Han er det skønneste lille væsen, som jeg elsker og holder af på højde med resten af min familien. De af jer med hund som kæledyr, kan nok relatere til hvor meget man rent faktisk knytter sig til sådan en og omvendt. Han bidrager i hvert fald med masser af livsglæde i min hverdag.
Lige nu sover han til middag og så må jeg heller komme i gang med at skrive lidt videre på min opgave, som ligger og venter 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If Money Was No Object