Woman.dk / Trendsales

Velkommen til min nye platform

Hej piger, velkommen til min ‘nye blog’. Min 4 år gamle blog savnede efterhånden ret kraftigt et lille ansigtsløft – og det har den nu langt om længe fået. Jeg er super glad for endelig at være rykket over på mit eget domæne, men det kræver samtidig lige lidt ekstra af mig her i starten.
Jeg skal lige finde ud af, hvor alle de forskellige funktioner og knapper sidder og hvordan jeg bruger dem rigtigt, så I må lige være lidt overbærende, hvis det ikke altid lige spiller 100% her i starten 🙂

Der er stadig nogle småting, som min teknik-makker Mikkel og jeg, arbejder med ift. mit layout, opkoblingen til bloglovin’ osv. Så der går nok lige nogle dage før det hele kører lige som jeg vil have det. Indtil da, håber jeg bare at I stadig har lyst til at følge med og smid mig endelig en kommentar, hvis der er noget I ikke synes fungerer optimalt eller noget I, som læsere, savner 🙂
Rigtig god weekend!

De bedste hilsner,
Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Woman.dk / Trendsales