Ugen der gik

Følg bloggen via Facebook

Hej derude,
Som jeg tidligere fortalte Jer, har jeg haft lidt problemer med at få bloggen sat op til min tidligere Bloglovin’ konto, og det kører desværre stadig ikke. Så jeg er altså opmærksom på at den ikke bliver opdateret som tidligere. I mellemtiden har jeg derfor oprettet en facebookside, hvor jeg løbende smider links ind, så snart der er nye indlæg herinde. Det har ellers altid været mit ønske at holde bloggen og facebook adskilt, men der skal nok også være nogen af mine læsere, som ikke bruger Bloglovin’. Så jeg håber at I vil tage godt imod siden og trykke “Synes godt om”  for at følge med.
Find bloggen ved at søge: Emilie Jacqueline Blog

Eller find bloggen via dette link.

images

Jeg skal nok holde jer opdateret om, hvornår Bloglovin’ er oppe at køre igen (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik