Today I would like to wear

Sygdomsramt

Hej på bloggen,
En lille snottet og tilstoppet opdatering her fra mig.
Siden torsdag, har jeg kunne mærke en forkølelses-virus snige sig ind på mig og i dag, føler jeg mig virkelig ramt.. Jeg nyser halvtres gange i timen, har ondt i halsen og er øm i hele kroppen – så det er temmelig råddent.
Jeg følte mig nødsaget til at bide sygdommen i mig, da jeg skulle ud af døren og på Event Management-kurset tidligere i dag. Det var ikke nogen synderlig fornøjelse ..
Da jeg kom hjem fik jeg allieret mig med en næsespray, kleenex og strepsils, og lige nu tøffer jeg bare rundt og venter på mad. I aften skal ‘patienten’ nemlig plejes med pizza fra Domino’s – og forventningerne er høje  🙂
God lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today I would like to wear