Sygdomsramt

Svar på spørgerunden

Okay, nu kan jeg vidst ikke trække den længere (: Det er blevet tid til at give jer et par svar på de spørgsmål I har stillet mig den sidste uges tid. Tak fordi I har brugt tid på at skrive til mig og haft lyst til at lære mig bedre at kende vha. disse spørgsmål.
Jeg er blevet opfordret til at give Jer mine svar gennem en video, da det formentlig vil være endnu mere personligt – og havde det ikke været fordi at jeg stadig er meget snottet og klatøjet, havde I også fået det. Men i dag må I nøjes med en tekstversion, og så må vi se om næste spørgerunde ender ud med svar på en lille video.

Så sæt dig godt til rette, for der er ret meget læsning forude 🙂

Hvad er din morgen – og aften rutine?
Hvis vi skal starte helt fra det første jeg gør om morgenen, er det at trykke på snooze-knappen 2-3 gange, inden jeg egentlig står op. Som regel sætter jeg faktisk min alarm en halvtimes tid inden jeg reelt set skal stå op, så jeg kan ligge at vågne stille og roligt.
Det første jeg gør når jeg så vågner er, at drikke et stort glas vand med økologiske citron skiver i. Derefter hopper jeg i bad, fixer hår og make-up og kommer i tøjet. Til sidst spiser jeg morgenmad, mens jeg tjekker mails og forbereder mig til dagens gøremål.
Om aftenen har jeg ikke så mange rutiner ud over at afrense min hud, børste tænder og påføre læbepomade og håndcreme.

Har tit tænkt på hvor mange læsere du egentlig har?
Antallet af læsere varierer naturligvis alt efter, hvor mange indlæg jeg selv sender ud og hvor jeg deler mine links henne. Efter jeg har flyttet bloggen over på mit nye domæne, har jeg endnu ikke et helt præcist overblik over trafikken på bloggen, da jeg lige skal lære at bruge det nye plugin helt optimal.

Får du penge (løn) for din blog?
Nej, jeg får ikke løn for at drive min blog.
Trods bloggen primært eksisterer på baggrund af min passion for at dele og (forhåbentlig) inspirere andre, lægger jeg alligevel meget tid, overvejelse og arbejde bag den, så det ville da kun være en bonus, hvis mine skriblerier en dag kunne være med til at finansere nogle af mine udgifter. Men lige nu er jeg samtidig glad for, at den ikke behøver at være klistret ind i diverse banner-reklamer og andre pop-ups, eller at andre end mig selv skal bestemme hvornår eller hvad jeg skal skrive om.

Hvilke hudprodukter bruger du?
Huden i mit ansigt har tendens til at blive mere eller mindre tør, hvilket gør at jeg jævnligt skifter mine produkter ud. Jeg er dog rigtig glad for ansigtscremen Active Moist fra Dermalogica og rensegelén On the go cleanser fra Ole Henriksen, som begge er favoritter jeg vender tilbage til.

Jeg vil gerne vide, hvordan du og Mark mødte hinanden og hvordan det hele startede?
Vi mødte hinanden første gang på den lokale Crazy Daisy, helt tilfældigt. På daværende tidspunkt boede Mark i Herning og jeg havde aldrig set eller hørt om ham før, til trods for at jeg flittigt havde danset gulvene tynde på hans diskotek stort set hver weekend gennem hele min gymnasietid. Den aften sludrede vi kun ganske kort og det eneste jeg kunne huske om ham dagen efter var at han “godt kunne lide at spille fodbold” andet fik jeg vidst ikke at vide. I samme periode var jeg på vej ud af et parforhold, så der gik noget tid inden vi kom til at snakke sammen igen. På det tidspunkt boede jeg mere eller mindre hos min bedste gymnasieveninde, Tine, som nogle måneder senere endte med at måtte finde sig i, at Mark og jeg havde invaderet hendes ekstraværelse i lejligheden (: Det var en vildt hyggelig periode af mit liv og jeg skylder stadig Tine den største tak, for hendes enorme gæstfrihed! En månedstid efter flyttede Mark og jeg sammen i en lejlighed i Randers sammen med Tines daværende kæreste, som Mark også var gode venner med. Så vi var en hyggelig lille 4-mands gruppe, der fik en ret sjov hverdag op at køre på kryds og tværs.

Er aldersforskellen noget i mærker til f.eks. når I snakker børn?
Absolut ikke. Jeg har ikke ændret min holdning til hvornår jeg godt kunne tænke mig at bringe børn til verden, pga. aldersforskellen der er mellem os. Vi kan ikke ændre på vores biologiske alder, men det er de samme faktorer indenfor planlægning (karriere, planer, økonomi osv.) der er afgørende for hvornår den tid kommer.

Har du haft kærester før ham?
To styks. Da jeg fik min første kæreste har jeg nok gået i 9. klasse, det varede vist kun et halvt år. Derefter havde jeg en anden kæreste i to år.

Er der nogle ting, som du ønsker, at du kunne gøre om?
Nix.

Hvordan finder du motivation til at træne så meget?
Motivationen til min egen træning er der heller ikke altid, men jeg underviser jo på en del hold i løbet af ugen, så jeg er altid garanteret en eller anden form for træning. På dage med manglende motivation, bliver jeg bare hjemme og ellers finder jeg lynhurtigt nogle fede øvelser som jeg gerne vil ned at afprøve og så kommer jeg ligesom afsted.

Hvad er du mest stolt af at have opnået so far?
Hmmm, det er faktisk et vanskeligt spørgsmål at svare på. Men jeg er helt generelt glad for den vej jeg har valgt at gå uddannelsesmæssigt gennem årene. Det har givet mig en del forskellige erfaringer og oplevelser, som jeg er glad for at kunne tage med videre. Derudover er jeg faktisk lidt stolt over at min blog stadig eksisterer den dag i dag, og at der tilsyneladende er flere og flere der får lyst til at læse med ude på den anden side af skærmene.

Hvor længe har dine forældre været skilt og har de begge fundet nye partnere? og kan du huske, hvordan du oplevelse skilsmissen?
Mine forældre gik fra hinanden i 2005, da jeg var 13 år. De var aldrig gift, så de flyttede bare hver til sit. Jeg husker at jeg blev meget oprevet og ked af det over situation, nok mest af alt fordi jeg følte at hele mit fundament blev revet væk under mig. Jeg havde meget svært ved at forholde mig til det i starten og min største bekymring på daværende tidspunkt, var om tingene nu stadig kunne blive som jeg havde forestillet mig det, når jeg skulle konfirmeres et halvt år senere. (Det blev heldigvis lige som det skulle være). Senere fandt jeg ud af at det ikke var så slemt igen, men jeg blev dog aldrig rigtig forenet med at skulle bo to forskellige steder. Det stressede mig meget at skulle flytte frem og tilbage mellem dem konstant. Selvom de begge to har fået nye partnere siden, er de stadig rigtig gode venner og ses og taler sammen næsten dagligt. Så i dag er det en fornøjelse at familien sagtens kan være samlet selvom de ikke er kærester mere.

Nu hvor du har rejst så meget, hvor er så din drømmedestination?
Jeg tolker dit spørgsmål som, der hvor jeg godt tænke mig at rejse hen næste gang. Det må helt klart være Galapagos Øerne ved Ecuador, som stadig er på min Must Visit-liste.

Hvad er du mest utilfreds med på din krop, hvis der da er noget?
Mine fødder, helt klart. Jeg har virkelig usansynligt grimme og brede fødder. Thank god, at der findes så mange pæne sko.

Hvad er du mest glad for ved din krop?
Det må være mine læber og min numse, som jeg er mest glad for. Eller i hvert fald er det vist de to ting jeg får flest komplimenter for af Mark (:

Hvilken app bruger du til at redigere dine billeder? Blandt andet dit profilbillede på facebook lige nu.
Instagram-filteret ‘Aden’ is your friend in need 😉

Hvad er dine hår rutiner og hvilke produkter benytter du til dit altid smukke hår?
Jeg tror jeg laver et specifikt indlæg med mine hårprodukter (igen), der er nemlig en del flere at huske på (:

Hvad er dine drømme og planer for fremtiden?
Inden for den nærmeste fremtid har jeg planer om at blive færdiguddannet Personlig Træner efter sommer, hvor jeg så skal tage stilling til om jeg vil (og kan) gå ad den sti eller om jeg derefter vil igang med at læse til Grafisk Design Teknolog (hvis ellers jeg bliver optaget på studiet). Derfra har jeg faktisk ikke planlagt særlig detaljeret endnu udover at jeg drømmer om at stifte min egen familie med børn en dag.

Kunne du finde på at flytte fra Randers?
Ja det kunne jeg nok godt, hvis der eksempelvis ventede mig et godt og spændende job i en anden by. Men lige nu, hvor jeg er godt beskæftiget her i Randers, bor med min kæreste og har det meste af min familie tæt på, er jeg rigtig glad for at bo hvor jeg gør. Skulle jeg flytte fra Randers en dag, tror jeg det skulle være for at prøve at være bosat i udlandet.

Har du nogensinde overvejet en modelkarriere?
Først og fremmest tak for dit spørgsmål, det tager jeg som en sød kompliment.
De seneste to år har jeg sideløbende med mit arbejde og studie været tilknyttet et modelbureau i Aarhus, som har resulteret i nogle rigtig spændende og meget forskellige jobs. En karriere som model, kræver udover et godt ydre og at man er god til det man laver, også enorm meget fleksibilitet. En egenskab som jeg desværre ikke har haft så meget af, i og med at det ikke har været min primære beskæftigelse. Så hvis det en dag skulle være aktuelt, ville det nok kræve at man satsede og ofrede noget mere, end hvad jeg har gjort.
Hvis jeg skal være realistisk, og det skal jeg jo desværre, skulle mine erfaringer og mine mål nok også være nogle lidt andre, hvis jeg skulle kunne begå mig i den store modelverden. For der er ingen tvivl om at jeg det jeg kender til branchen indtil nu tiltaler mig rigtig meget.

… okay er du træt i øjnenene? Eller nåede du overhovedet helt her ned til? I så fald fortjener du en highfive 🙂 Tak fordi du brugte din tid på at læse med og sig endelig til hvis det er noget du ikke føler du fik ordentlig svar på.

Ps. Det er hermed vedtaget at næste spørgerunde bliver med en video-udgave af slagsen.
God søndag!
xoxo Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdomsramt