Svar på spørgerunden

Min Hårpleje Rutine

Når det gælder hårpleje og styling af håret, er det ikke nogen hemmelighed at jeg har sværget til produkterne fra Moroccan Oil, siden min frisør, introducerede mig for dem sidste år. Siden da, har jeg testet og afprøvet forskellige varianter fra deres sortiment og har nu erhvervet mig, hvad der der til mit hår, svarer til det komplette hårpleje-kit.
Jeg har tidligere beskrevet de forskellige produkter her på bloggen, men eftersom flere har efterspurgt indlæg om mine hår-rutiner, dele jeg gerne mine favoritter endnu engang (:

Jeg forsøger for så vidt muligt at holde mine hårvaske på et minimum, dvs. 3-4 gange ugentligt. Med en forholdsvis aktiv (læs: svedig :)) hverdag, kan mit hår dog godt trænge til en lille ‘opfrisker’ imellem hårvaskene. Dertil bruger jeg gerne en tørshampoo. Moroccan Oil har faktisk netop lanceret en tør-shampoo, som jeg helt sikkert også skal have fingrene i, straks den rammer hylderne hos frisøren. Jeg elsker bare at have en komplet plejeserie fra samme mærke, så jeg er garanteret at produkterne rent faktisk ‘arbejder sammen’.

IMG_0350Nu får I en lille guide til, hvordan jeg bruger de forskellige produkter:
1. Jeg vasker først håret 1-2 gange med den Fugtgivende og genopbyggende shampoo fra Repair serien.
2. Når shampooen er vasket ud, påføre jeg en hårkur, som jeg lader sidde i 7-10 minutter. Her skifter jeg mellem den Intense fugtgivende maske og den Genopbyggende maskeJeg lader aldrig masken sidde længere i end 10 minutter, da hårkurer i alt sin almindelighed ikke har nogen ekstra virkning efter dette tidsrum.
3. Når hårmasken og skyllet ud bruger jeg den Fugtgivende og genopbyggende conditioner fra samme Repair serie som shampooen.
4. Når jeg kommer ud af badet og ikke har tid til at lade håret lufttørre, føntørrer jeg det med kold luft. Når håret er tørt bruger jeg en Heat Protection Spay, for at beskytte håret mod varmen fra diverse varmestylere (glattejern eller krøllejern), som jeg ofte bruger efterfølgende.
5. Når håret er stylet kommer jeg lidt af den berømte MoroccanOil i spidserne, så håret bliver samlet og slutter af med få pift af den super holdbare Hair spray.
IMG_0349 IMG_0351Jeg forhandler altid Moroccan Oil produkterne hos min frisør, Coiffure Diamond, som altid  giver mig en god og personlig vejledning. Salonen får som altid varme anbefalinger herfra (:

2 kommentarer

  • Julia Simonsen

    Hej Emilie, Kunne du ikke lave et indlæg med din daglige make up rutine også???

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svar på spørgerunden