Kr. Himmelfartsdag

Efter et par dages stilhed herinde, må jeg vist hellere lige give lyd fra mig (:
Det meste af min Kr. Himmelfartsdag er blevet brugt på skolebænken og senere med besøg fra min søster da jeg kom hjem. Vi har set serier og spist franskbrød med nutella siden i eftermiddags. Det var egentlig meningen at vi skulle træne sammen, men nu sover hun ved siden af, så det bliver vist ikke til så meget lige nu ..
De seneste par dage har været lidt hektiske med klargøring af begge lejligheder (den vi flytter fra og den vi er flyttet i) samt skole og kursus.
Igår fik vi flyttet de sidste ting over og overnattede dermed også første gang på den anden side af opgangen. Selvom der pt. er et ret stort flyttekaos, har det virkelig været befriende at kunne flytte uden brug af flyttekasser eller stærke folk til at slæbe møbler op og ned af trapper og ind og ud af flyttebiler. Det er heldigvis ikke særlig krævende at flytte over på den anden side af gangen.
Jeg blev nødt til at forevige billedet af Mark med en støvsuger i hånden i vores eget hjem, siden jeg ikke kan huske hvornår det sidst er sket (: Han har ikke givet mig tilladelse til at poste billedet herinde, men eftersom han igår gjorde mig forskrækket med en klam gummimaske af et grisehoved, må det her være takken (:
11117430_10206051409860006_1080116704_n

2 kommentarer

  • Sofie

    Det kunne være fedt med et indlæg med billeder af den nye lejlighed (-:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Acne Wanties